“Battle of the Talents”

Een zoektocht naar jonge talenten in de wijde omgeving van Rhenen.

Inschrijven

Talenten kunnen zichzelf opgeven om vervolgens de strijd aan te gaan met hun concurrenten.
Deelnemers van 12 t/m 21 jaar kunnen zich inschrijven en hun talent laten zien d.m.v. een filmpje waarin ze hun talent presenteren.

De podiumact mag heel divers zijn: van pop tot klassiek, van solo-artiest tot complete band, van beeldhouwen tot poëzie en van drama tot musical. Alles is mogelijk en bijna alles kan.

De inschrijving moet uiterlijk binnen zijn vóór 15 januari 2017.

Promotie videoclip

Uit alle inzendingen worden een aantal finalisten gekozen. Deze finalisten maken hun “promo” in samenwerking met professionals. Dit alles zal worden opgenomen op een bijzondere locatie. Zie de link onderaan voor de datum en details.

Stemmen maar!

De kandidaten gaan vanaf nu keihard aan de slag om stemmen te krijgen, die ze kunnen krijgen via deze App. Kandidaten mogen een eigen promotieteam samenstellen.
Kortom, het is aan de kandidaten zelf om zich bekend te maken via de App, Facebook, Instagram, etc om zichzelf te promoten.

Finale

Daarop volgt de finale. Op deze avond zal een professionele jury zijn die de kandidaten beoordeeld, maar ook de behaalde stemmen vanuit promotie (app) zullen meetellen. Aan het einde van de avond zal de winnaar bekend worden en zal een speciale prijs in ontvangst mogen nemen. Zie voor datums de link onderin.

Prijzen

De hoofdprijs zal naast de gewilde award, een speciaal op de kandidaat toegespitste prijs zijn t.w.v. €1000,-
Bijvoorbeeld een professionele studio-opname, een dansclinic van een bekende danser. Het uitbrengen van een single, etc.

 

De kandidaten moeten beschikbaar zijn op de opname- en finaledagen.

Zie voor belangrijke data en meer details de pagina met regels .

Heb je problemen? Lees eerst even de veelgestelde vragen!